Ulrikas ord om Lifecoach Program

För mig som coach har det varit en fröjd att träna en så motiverad och driven person som Ulrika. Hon ger 100% på varje pass och hennes hårda jobb ger verkligen resultat - Världsklass….


Namn: Ulrika Persson

Ålder: 47år

Träningsbakgrund: Gruppträning, gym, PT

Mål: Starkare, smärtfri, lära sig mera om träningoch hälsa

När jag bestämde mig för att gå Tommys Lifecoach Program så hade jag tidigare försökt att få ordning på mina problem med ländryggen. Under tre års tid hade jag försökt med olika naprapater , sjukgymnaster, övningar av olika slag och dessutom redan försökt få hjälp av olika personliga tränare. Inget av det hjälpte mig framåt.

Efter att ha tränat med Tommy så har jag uppnått en helt annan hållning i kroppen, mycket sällan smärta och dessutom stor kunskap om hur jag ska träna eller göra för att mota bort eller förebygga återgång till ryggproblem. Jag har också lärt mig kraften i och nyttan med att styrketräna på rätt sätt.

Det unika med Tommy har varit både hans enorma kunskap om träning och musklernas olika funktioner samt hans lyhördhet och oceanerna av oändligt positiv energi som smittar av sig.

Jag är så glad och tacksam för att jag hittade rätt och kan rekommendera Tommys Lifecoach Program med hela mitt hjärta.

Här ovan ser ni Ulrika genomföra Front Squat - ett av de tekniskt svåraste lyften. Med tanke på Ulrikas historik med ryggproblem och att hon aldrig utfört dessa övningar förut så är det en fantastisk fin progression.

Nedan ser ni Ulrika utföra ett kontrollerat Marklyft med ett tempo på 4010 (4 sekunder excentriskt). Marklyft är ofta medicin för ryggen men bara om UTFÖRANDE SKER PÅ RÄTT SÄTT.

Tommy LudvigssonComment